Delftse City Girl

 

Mensen die mij nog niet op Instagram volgen weten niet dat ik naast mijn passie voor onderwijs, meubels, haken, katjes en fashionitems gek op Delft ben.
Ik ben geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland. Wanneer ik door de Delftse straten loop word ik keer op keer geïnspireerd. Zo zijn er steeds meer nieuwe kledingwinkels en hippe restaurants.

Wanneer ik op de Markt paradeer in mijn grote zwarte jas voel ik vlinders. Het plein is prachtig door de oudheid en mijn herinneringen. Ja, een echte Delftse City Girl.

In Delft heb ik veel leuke, inspirerende, creatieve, spannende, lekkere, hippe en sexy tijden meegemaakt. Sommige plekjes herinneren mij aan mijn jeugd, puberteit en studententijd.

Het leuke is dat ik ben gaan bloggen om jullie te inspireren. De afgelopen tijd ben ik geïnspireerd geraakt door een tof restaurant genaamd Villa Tuinfeest. Laat dat nou in mijn home town staan.

Het concept van Villa Tuinfeest is gebaseerd op het share concept. Een uniek concept waarbij het restaurant de bewoners van Delft weer op de Markt plaatst. Samen met je liefde, beste vriend, oma, collega’s aan een overheerlijke plank vol met lekkers. De plank kun je samen stellen naar je eigen smaak. Dit maakt dat de grote en kleine eter allebei aan bod komen. Ben je op dieet? Geen stress, dan bestel je gewoon geen frietjes, maar een heerlijke coleslaw.

Samen met mijn grote liefde heb ik erg genoten van de sfeer, liefdevolle bediening en de overheerlijke malse kip en vegetarische burger gemaakt van kidneybonen, aardappel en bietjes. En eerlijk ik lust geen bietjes, maar nu wel!

Naast de malse kip waren er heerlijke side dishes zoals mais besprenkeld met boter en zout en een heerlijke tuinfeest salade. Het meest toffe vind ik dat ze bijna alles zelf maken!

Had ik al gezegd dat ook het Tuin Feest echt aan de orde is. Het interieur doet mij denken aan een zwoele zomernacht onder de sterren. Je kunt zelfs de mooie Voldersgracht van Delft bewonderen wanneer je geniet van een heerlijk romige cheesecake met frisse bosbessen compote. Ik zeg: een aanrader wanneer je in Delft bent en paradeert over de Markt.

Laat je inspireren door Delft!

Liefs

Bijnini☆

4 gedachten over “Delftse City Girl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *