Eerste blog

12715297_177859532585746_9172572633527700442_n

Ik ben Nienke 28 jaar , sportief, doorzetter , mijn grootste droom is ooit een eigen winkel en ik ben niet creatief. Een jaar geleden waren mijn gedachten zo…

Gelukkig zijn deze nu veranderd en wil ik jullie inspireren om ook je creatieve ik te ontdekken. Hoe ik daar ben gekomen?

Afgelopen zomer ben ik op reis geweest naar de Spaanse Pyreneeën. Ik heb daar een week paardgereden door de bergen. Echt een aanrader!!! Op deze reis heb ik ervaren hoe het is om de controle los te laten en te vertrouwen op je eigen kracht. Dit heeft ertoe geleid dat mijn zelfvertrouwen en mijn lef is gegroeid.

Naast het werken ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde heel erg graag iets anders dan sport. Hockey doe ik al vanaf mijn 8e levensjaar. Dus ik dacht aan iets creatiefs! Ik creatief? Jazeker…

Een jaar geleden ben ik begonnen met haken. Na het maken van mijn eerste sjaal durfde ik ook te dromen. Mijn allergrootste droom is om ooit een eigen winkel te beginnen. Kan dat? Is het haalbaar? Daar moet je toch heel veel geld voor hebben? Een locatie? En creatief zijn? Ben ik dat wel? Al deze vragen speelde af in mijn hoofd. Nu ben ik bezig met kleine stapjes naar mijn grootste droom; eigen winkel onder de naam bijnini.

Met bijnini wil ik mensen blij maken en inspireren om hun eigen creativiteit te laten ontdekken.

Doormiddel van een inspirerende foto’s en blogs van een haakwerkje, fashion item of een woonaccessoires wil ik jullie creativiteit laten aanwakkeren en inspireren.

Liefs,

Miss bijnini☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *