Holidays 2017

Yes, sinds 14 juli heb ik vakantie. Even geen e-mails, studenten, nakijken, schakelen, collega’s tevreden stellen, voorbereiden, lesgeven en NO STRESS!!

Nu hoor ik jullie denken ( geen vooroordelen ofzo.. ) docenten hebben toch altijd vakantie?  Jazeker…  Hebben wij het nodig?

Ik ben van mening dat iedereen dat nodig heeft! Wie wil er nou niet om de 7 weken vakantie.

Toch zou ik kiezen voor het gehele jaar lesgeven en dagen opnemen wanneer ik daar behoefte aan heb.  Zo kun je als student de aantal uren die je moet maken verspreiden over het gehele jaar. Hierdoor kun je als student aandacht besteden aan je bijbaan, creatieve ontwikkeling en sport.  Creativiteit en sport zijn belangrijke elementen die bevorderend zijn voor je voor je minset en werkmodes en dus je ontwikkeling.

Hoera voor het gehele jaar onderwijs en 30 vakantie dagen!!!

Tijdens de vakantie vind ik het altijd fijn om wat dingen te doen die mij ontstressen mijn creativiteit een boost geven. Laat je inspireren door de onderstaande ‘ activiteiten’  tot een frisse minset die je creativiteit hopelijk laat aanwakkeren. Laat mij weten wat je hebt gedaan!

☆ Haken IMG_20170726_172742_763.jpg

Ga de uitdaging aan op iets nieuws te proberen op het gebied van creativiteit.

Haken geeft voor mij een meditatie gevoel waardoor ik mijn hoofd leeg raakt van gedachtes en ik mij focus op de steken en toeren tellen. Het leukste vind ik dat ik er nog iets leuks aan overhoud.
(link: Wolplein )

IMG_20170723_164851_705


☆ Wandelen door Delft

Natuurlijk staat mijn stadje op nummer 1 tijdens de vakantie. Ik kan uren verdwalen door de straatjes en winkels in Delft. Je vind altijd wel iets nieuws of een mooi plekje voor je Instagram Feed. Hierdoor krijg ik veel ideetjes voor mijn blog of spoort mij aan om nieuwe dingen te proberen. Tip ga naar Delft!  Wandel elke dag ieder geval 30 minuten.

IMG_20170726_103428_785

☆ Pilates

Ik ben bezig met een challenge op het gebied van bewegen.  Ik doe elke

dag 2 lesjes Pilates via Youtube. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je elke dag half uur gaat wandelen. Je hebt nu de tijd doe jezelf dit cadeau! Vind je het lastig vol te houden. Tip: Post elke dag op je sociale media een foto of stuur je vriend/vriendin een foto.  Achteraf een leuke herinnering!
(link: 30 Day Pilates Body Challenge )

 

 

 

 


IMG_20170720_184358_192

☆ Recepten uitproberen

Gerrit is hard aan het werken en ik zorg dat er elke dag een heerlijke maaltijd voor hem klaarstaat. Om inspiratie op te doen zoek ik naar simpele leuke en nieuwe recepten. Deze website staat boordevolle met inspirerende gemakkelijke en smaakvolle recepten. Ze hebben zelfs een app!! (link: ☆Pauliens Keuken

 

IMG_20170709_082459_323

☆ Babe You Got This 

In de vakantie lees ik altijd heel erg veel boeken. Dit boek stond op mijn verlanglijstje. Het is een boek voor vrouwen die geïnspireerd willen raken om te ondernemen, maar ook werken binnen een bedrijf en daarin willen ondernemen. Het boek geeft je een positief, dromerig en girlpower gevoel! Er komen allerlei verschillende vrouwen aanbod waardoor je met een wel liefst een of 2 vrouwen kunt identificeren.  (link: Babe, You Got this.


IMG_20170712_163054_135☆Persoonlijk doel en Zakelijke doel

Elk jaar hebben we binnen mijn organisatie een ontwikkel gesprek. Ik krijg dan de vraag wat zijn je doelen dit jaar? Een logische vraag, want wanneer je een concreet doel hebt kun je ook acties bedenken om ernaar toe te werken. Bedenk is voor jezelf wat je persoonlijke doel is op het gebied van creativiteit of sport? Bedenk naast dat je het deelt met je teamleider ook een zakelijk doel die je opschrijft voor jezelf. Pimp het op met wat Washing Tape en bedenk acties eromheen!  

Mijn persoonlijk doel:  

In de winter op naailes gaan bij Jufrouw Josje in Delft! Hup mijn eigen tas maken ;)!

Welke van de 4 sterren kies jij voor jezelf?

Liefs,

Miss Bijnini☆

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Holidays 2017

  1. Leuk Nien… Het haken is helaas nog steeds niet gelukt. Ben tot de conclusie gekomen dat ik het niet kan. Maar naaien lijkt me wel weer leuk om te doen. Gewoon patroontje naaien uit de burda of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *