Ruimte creëren….

Wanneer ik door de winkelstraten loop dwalen mijn gedachten over mijn eigen winkel door mijn hoofd. Ik zou graag een plek willen creëren waarbij mensen binnen stappen en denken: ‘inspirerend, energiek, sfeervol en liefdevol.

Waarom deze gedachtes?

Ik werk in een torenhoog grijs, grauw gebouw waarbij er geen raam open kan en het er of te koud is of te warm. Ik merk dat ik in het torenhoge gebouw minder geïnspireerd raak. Ik ga daarom ook vaak naar plekken waarvan ik blij word! In Delft is dat bijvoorbeeld BIJMARLIES. Een heerlijke winkel waarin je jezelf kan zijn, je prettig wordt geholpen en sfeervol is. Ik kom daar graag omdat ik daar blij van word.

Dit geeft aan dat ruimte en inspiratie veel met elkaar te maken hebben. Het is niet voor niets dat mensen naar winkels blijven trekken ondanks dat je alles op internet kan bestellen. Mensen willen materialen zien, voelen en geïnspireerd raken door een nieuwe tas, stoel, bank etc.

Naast winkels denk ik dat het goed is voor de creatieve geest om af en toe een wandeling te maken in het bos of op het strand. Even de gedachtes los laten glijden, zodat je weer met een fris hoofd nieuwe creatieve gedachtes kunt bedenken. Ik heb dit zelf ervaren tijdens mijn paardrijdtocht door de Spaanse Pyreneeën.

Laatst zat ik met een werkgroep in een inspirerende ruimte tussen inspirerende jonge ondernemers. Je had een prachtige uitzicht over Rotterdam en het klimaat voelde aangenaam. De kleuren van de ruimte voelde prettig (zacht geel)  en er waren glazen deuren. Toen ik er wegging had ik genoeg energie over en had  ik creatieve ideeën gekregen. De ruimte had mij geïnspireerd om een nieuwe blog te schrijven over ruimte.

In mijn dromen creëer ik een ruimte voor Bijnini waarmee ik mensen kan laten inspireren. En daarbij zichzelf zelfverzekerd en energiek voelen.

Mensen maken een winkel sfeervol en doen dit thuis ook. Waarom niet je werkplek? Waarom niet een schoolruimte?

Door welke plek word jij geïnspireerd?

Laat hieronder een berichtje achter.

Liefs bijnini

2 gedachten over “Ruimte creëren….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *