Update Miss Bijnini April

 

April, wat was je gezellig maar soms ook lastig. De afgelopen vier weken heb ik veel en niet veel gedaan. Van mijn bucket list voor de bevalling is weinig meer over. Als je mij intensief op Instagram volgt heb je vast al gezien wat ik allemaal heb gedaan in mijn verlof. Toch is het leuk om het even op een rijtje te zetten met uiteraard wat foto’s!

Deze maand begon met een heerlijk paasweekend. Familie bezoekjes, lekker eten en tussendoor wat series en films kijken. Ik heb een item voor mezelf gekocht en dat is de onderstaande rok. Helaas heb ik hem maar een keer gedragen. Mijn buik is inmiddels een watermeloen. Na de bevalling kan ik hem weer lekker aan achter de kinderwagen.

Tussendoor heb ik veel koffie dates gehad met vriendinnen. Super gezellig om even bij te kletsen met iedereen. Het was ook mega lekker weer! Waar ik enorm heb van genoten.

nieuwe fiets

Naast alle koffie dates kwam mij moeder mij een dagje enorm verwennen. Ze heeft het huis heerlijk schoongemaakt. Daarna kreeg ik nog een hoofd- en voetmassage! Het kwam die dag perfect uit want ik had een enorme off day! Moeder worden? Kan ik dat wel? Ik voelde mij af en toe ook eenzaam tijdens verlof? Schuldig, omdat iedereen hard aan het werk was en ik alleen maar series keek…..

Mijn moeder kwam dus precies op het goede moment om mij een hart onder de riem te steken! Heel erg fijn!!

 

 

Daarnaast heb ik een make-up workshop gehad met een vriendin. Sommige tips konden we wat mee, maar het eindresultaat vonden we minder! Helemaal opgetut gingen we opgelaten lunchen. Eenmaal thuis allebei gelijk ons gezicht gewassen! Een beetje make-up vind ik oké, maar plamuren… niets voor mij.

Tussendoor ben ik enorm verrast door een baby high tea. Daar heb ik een blog aan gewijd voor babystraatjes. 

Afgelopen weekend heb ik lekker koningsdag gevierd met mijn lief. Tompoezen, moorkoppen, biertjes (voor gerrit), theetjes en een vlamtosti van Kobus Kuch, een en al gezelligheid! Houten speelgoed gescoord en kletsen over de baby. Genieten! De weekenden vind ik een feestje. Ik geniet van het samen zijn en dingen doen.

Vandaag is het de laatste dag van april. De babykamer is klaar en alles is in huis. Bizar hoe snel de maanden voorbij zijn gegaan. Morgen is het mei en als het goed is ontmoeten we dan onze lieve baby.

Ik wens jullie een fijne mei maand toe! Ik ga enorm genieten!!!

Liefs,

Miss Bijnini

ps. Hieronder nog wat foto’s van de babykamer

  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *