Update Miss Bijnini Maart

Maart begon met vriendlief die op wintersport ging met vrienden. Ik ben enorme fan van wintersport dus ik was best jaloers! Na veel aansporing van mij, besloot hij te gaan’. Tijdens die week heb ik een keer spijt gehad dat ik stoer was geweest. De hormonen nemen mijn gedachtes soms over. Met het effect dat ik in paniek was en mij zorgen ging maken. Gelukkig had ik een lieve mama die een dagje langs kwam en het werk was ook een afleiding.

Wintersport 2016 Miss Bijnini

Hoe verder we in maart komen… hoe eerder mijn verlof! 

Als docent ‘controle freak’ zag ik op tegen het overdragen van mijn taken. Mijn 33 schatjes loslaten vond ik het lastigste. Ik wil hierbij mijn lieve LIO bedanken. De week voor mijn verlof voelde ik kalmte door mijn LIO en het overdragen van mijn taken. Mijn behoeftes lagen meer bij het thuisfront.

De laatste dag op school was fijn. Aan het einde van de dag heb ik afscheid genomen van mijn mentorklas. De klas heeft mij super verrast met een babyshower. Spelletjes doen zoals spijker poepen, babyvoeding raden en cadeaus uitpakken. Wat een verwennerij!! Voor hen had ik allemaal een persoonlijke kaart gemaakt. Een fijn afscheid waardoor ik ze ook met een goed gevoel kon achterlaten.

 

Na de rondvraag tijdens de vergadering heb ik afscheid genomen van collega’s. Ik werd verwend met een mega mand met cadeautjes. Thuis aangekomen was ik helemaal gesloopt.

 

Na deze drukke werkdag stonden de Paasdagen voor de deur. Helaas was mijn lief weer op wintersport. Geluksvogel! Ik had mijn paasweekend goed geregeld. Dagje hangen in Brabant bij mijn paps in de prachtige tuin, brunchen thuis met zussen en moeder en avondeten bij mijn schoonouders.

Tja…toen stond officieel mijn verlof voor de deur. Ik ben een beetje laat met mijn blog door de drukte die ik had gepland. Effect was harde buiken en pijn in mijn rug. De vermoeidheid is wat meer ingeslagen en ik doe rustiger aan. Daarnaast heb ik iets van mijn Bucket list gedaan:

  • Theedrinken heel veel!!
  • Workshop make-up 
  • Rusten
  • Genieten
  • Kapper

Ik heb nog genoeg te doen aankomende april. (zie vorige blog update) De maand april staat vooral in het teken van rust, baby en hopelijk het zonnetje!
Geniet van het voorjaar,

Liefs,

Miss Bijnini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *