BBB Health Boutique
Blogs Delft

BBB Health Boutique

Mijn hockeystick staat nog in de trapkast ,maar mijn sportoutfit heb ik al aan gehad. Ik ben weer begonnen met sporten bij BBB Health Boutique. Als fanatiek hockeymeisje vind ik het vreselijk dat ik vanaf nul moet beginnen! Een hockeywedstrijd spelen is nog ver weg voor mijn gevoel.

Ik had een fijne zwangerschap waarin ik veel kon bewegen. Hup ,tijdens de uitgerekende datum 10 km fietsen! Het kon gewoon! In het begin was ik nog zoekende, maar met een leuke samenwerking met BBB Health Boutique was sporten top.

Sporten bij BBB Health Boutique

De afgelopen drie weken ben ik weer gaan sporten. Ik wilde drie keer in de week maar ik gun mezelf nog rust. Naast sporten is het werken weer begonnen en dat combineren met een baby is een andere tak van sport.

1ste keer na het sporten

De eerste oefeningen in de hot cabine waren heerlijk. Hot cabine? In de cabine wordt het 50 graden en je doet daarin verschillende oefeningen. De oefeningen zijn een mix van Pilates en core stability. Het voelt fijn om na een zwangerschap weer te bewegen. De pijn in mijn rug neemt af en ik voel mij na elke training energierijker.

Bij BBB Health Boutiquedraait het niet alleen om sporten maar ook om je mentale gesteldheid en je gezonde voeding. Tijdens de eerste afspraak heb ik een meting ondergaan. Best confronterend wanneer je in je onderbroekje staat met striae op je buik. De bbb health coach deed het op een fijne manier en was positief.

BBB Health coach is positief

Wat bedroefd liep ik naar het omkleed hokje. In gedachte sprak ik mezelf toe dat het okΓ© was. Mingus is er en daar ben ik enorm trots op! Ik had ook een enorme joekel van een buik! Mijn lichaam is negen maanden zwanger geweest dus ik vind dat ik ook negen maanden erover mag doen om weer terug te komen op gewicht. Waarom alles snel? Voor wie?

Om gemotiveerd te blijven heb ik besloten om jullie elke maand op de hoogte te houden van mijn BBB avontuur!

2de keer gesport

Afgelopen weekend zou ik in de ochtend gaan sporten maar ik had enorme behoefte aan knus tutten in de ochtend. Dus ging ik eventjes niet. #LOVEIT  Weetje, ik voelde mij gewoon niet schuldig, heerlijk!’ Het fijne is dat jezelf helemaal kan in roosteren wanneer je gaat. Heel erg fijn en effectief.

Ben je ook nieuwsgierig naar BBB Health Boutique?
Woon je in Delft? Ga een keertje met mij mee voor een proefles!

Liefs,

Miss Bijnini

Nienke Selbeck

π™½πš’πšŽπš—πš”πšŽ (𝟹3) πš–πš˜πšŽπšπšŽπš› πšŸπšŠπš— π™Όπš’πš—πšπšžπšœ πš πš˜πš—πšŽπš—πš πš’πš— π™³πšŽπš•πšπš. π™³πšŽπš•πšπšπšœπšŽ πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ πš‹πš•πš˜πšπšπšŽπš›. πš†πšŽπš›πš”πšŽπš—πš πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πšπ™Ύπ™².

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *