Update Miss Bijnini februari

Een van mijn doelen dit jaar was om mijn blog professioneler aan te pakken. Na veel twijfels heb ik de stap genomen. Ik ben mega trots op het resultaat.  Hoe vinden jullie hem? 

Een keer in de maand zal ik jullie op de hoogte houden doormiddel van een update van Miss Bijnini. Daarmee probeer ik jullie op de hoogte te houden over het behalen mijn doelen, moederschap en wat ter tafel komt.

Met trots kan ik jullie vertellen dat er iets leuks op mijn pad is gekomen. Als zwangere vrouw vond ik het lastig om te blijven hockeyen. Ik wilde graag blijven sporten maar vond het lastig om een sport te kiezen. Door een inspirerende samenwerking met een vrouwensportschool heb ik ervoor gekozen om daar te gaan sporten.  Ik sport nu bij bbb Health Boutique Delft.


Daarnaast mag ik zeggen dat ik trotse ambassadrice ben voor bbb Health boutique Delft.
Ik ben gevraagd als ambassadrice via mijn Miss.Bijnini Instagram account. Bbb Health wilt de doelgroep zwangere vrouwen meer aan het sporten krijgen. Met mijn ervaring hoop ik andere zwangere vrouwen of straks mama’s aan het sporten te krijgen.

Deze samenwerking is sportief, leerzaam en inspirerend. Een half jaar lang ga ik sporten ik bij bbb Health boutique Delft. Zowel voor als na de bevalling. Ik krijg persoonlijke begeleiding en trainingen op maat. Voor de zwangeren onder ons die van zweten houden is het echt een aanrader! Een half uurtje in de cabine en je hebt het echte sportgevoel!

Niet alleen het sporten inspireert mij bij bbb Health boutique, maar mijn mind wordt ook geïnspireerd door het kleurgebruik en de teksten op de posters. Door het prachtige kleurgebruik en de rustige styling krijg je zin om contact te maken met je body en mind. Na een heerlijk half uurtje sporten heeft mijn mind en body een boost gekregen.

We zijn week 30 ingegaan van de zwangerschap. Mijn hoofd is bezig met babyspulletjes, de toekomst, de babykamer en voor mijn lijf zorgen. Door de hormonen is mijn mind niet altijd in balans. Door genoeg rust te nemen en af en toe wat leuks te doen voel ik mij wel iin balans.

Zo ben ik samen met Gerrit een halve dag naar Rotterdam geweest. Lekker shoppen voor de baby, Thais eten Deli Bird (aanrader) en naar de bioscoop. Door het zwanger zijn merk je dat er in je relatie toch dingen veranderen. Tip: ga lekker met elkaar de hort op en doe leuke dingen! Ik kan daar nu enorm van genieten. Even Gerrit en Nienke zijn en geen toekomstige papa en mama.  Wil je meer lezen over mijn zwangerschap? Ga dan naar babystraatje


Mijn verlof is aftellen. Nog  15 dagen werken en dan: genieten!

Mijn Bucket list voor de bevalling:

 • theedrinken
 • lunchen
 • workshop make-up
 • babykamer schoonmaken
 • kleertjes wassen
 • rusten
 • Pedicure , manicure
 • Netflix uitspelen
 • Huis schoonmaken
 • Bevallen
 • genieten

Vinden jullie het leuk om elke maand even een update te krijgen? 

Liefs,

Miss Bijnini

 

Published by

2 Replies to “Update Miss Bijnini februari

  1. Welkom Nienke,
   Super leuk een naamgenoot te hebben die mij volgt.
   Dankjewel voor je reactie hopelijk blijf je mij beetje volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *