De donkeren dagen in Delft
Blogs Delft

De donkeren dagen in Delft

Kaarsjes, kruidnootjes, kerstkransjes, Mingus met een kerstmuts op en hand in hand met Gerrit wandelen door Lichtjesavond. December is mijn favoriete maand in Delft. Wat is er allemaal te doen tijdens de donkeren dagen in Delft?

Decembermaand in Delft met Bijnini

Delft is in de december maand inspirerend en romantisch. De stad is in de zomer al gezellig en sfeervol. Maar door de verlichting rondom de grachten en de prachtige etalages van de verschillende ondernemers in Delft is het werkelijk een plaatje. Wanneer ik langs de buitenwatersloot fiets zie ik Poppedijn schitteren. Veel Insta fanaten kunnen prachtige plaatjes schieten. Wil je weten wat voor winkel Poppedijn is?

Mijn december agenda is al gepland met allerlei leuke dingen. Zoals Sinterklaas vieren met mijn familie, Lichtjesavond , mijn 34ste verjaardag en daarna kerstmis. Als afsluiter van het jaar oudejaarsavond. Waar ik dat vier weet ik nog niet.

Ik heb het niet volgepland? Althans als ik het rijtje lees, lijkt het van wel. Dit jaar let ik erop dat ik tijd door breng met zijn drietjes. Beetje spelen bij de kerstboom en wandelen door Delft. Hoe ziet jullie december eruit? Volgepland? Juist opengelaten?

Wil je een dagje Delft? Weten wat je kan doen tijdens de decembermaand. Hieronder heb ik wat tips verzameld rondom Delft tijdens de donkeren dagen.

Tijdens de donkeren dagen in Delft kun je veel verschillende activiteiten doen als het gaat om de decembermaand.

Schaatsen

Waar in de zomer de tafels en stoelen stonden, stond er vroeger een schaatsbaan. Hij is niet weg maar verplaatst naar de Tu Delft. Dat mag de pret niet drukken! Dus hup handschoenen aan en een warme muts op en je kunt er heerlijk schaatsen.

Lichtjesavond in Delft

Ik verheug mij Lichtjesavond. Hij staat al in de agenda dinsdag 10 december. Vorige jaar schreef ik vier blogs over Lichtjesavond. Vorige jaar was het extra feestelijk. Mingus zijn eerste Lichtjesavond in Delft. Nu gaat Mingus in de wagen of lopen! Terwijl hij vorige jaar nog in de draagzak zat. Waar is de tijd?

Heb je zin in een romantisch, gezellig en magisch avondje. Ga dan naar Lichtjesavond. Je kunt er nog leuke kerst cadeautjes scoren of alleen heerlijke gluwhein drinken met een taartje van mijn favoriet Rode Rozen en Tortilla’s.

Winter shopping Night

Twee dagen voor mijn verjaardag kunnen jullie allemaal op je gemak cadeautjes voor mij scoren! Grapje.. Op vrijdagavond tot 23.00 kun je als Fashionista terecht bij mijn favoriete winkels zoals; Bijmarlies, Groenevingers, De winkel (heeft de tofste kerstballen) en natuurlijk voor de haak liefhebbers knotten. Naast kleding kun je ook lekker een kroegje in duiken voor een heerlijke warme chocolade melk. Mijn favoriet blijft daarin Kobus Kuch. De lekkerste slagroom, liefste bediening en binnen zit je heerlijk knus. ​

Gratis activiteit ‘ Wandeling’ door de donkeren dagen van Delft

December is vaak lastig voor de portemonnee, daarom ook iets wat niks kost. Toen ik nog in het centrum van Delft woonde liep ik vaak in de avond nog een rondje door Delft. Wandelen langs de oude grachten en door de winkelstraten is werkelijk een feestje. Voordeel is dat je zicht hebt op de etalage’s zonder dat er mensen langslopen. De etalage’s van de Winkel vind ik heerlijk om naar te kijken. Daarbij staat er na Lichtjesavond een mega kerstboom op de markt. Er is dus in de avond wanneer de winkels gesloten zijn genoeg te zien. Dus trakteer jezelf op een frisse neus tijdens alle drukte van de dag. Het geeft mij altijd energie en inspiratie. Dit komt zeker op mijn to do lijstje!

Wat ga jij doen tijdens deze dagen in Delft? Laat het mij weten.

Wil je meer weten over de agenda van de Donkeren Dagen in Delft. Lees het hier.

Liefs,

Miss Bijnini

Nienke Selbeck

π™½πš’πšŽπš—πš”πšŽ (𝟹3) πš–πš˜πšŽπšπšŽπš› πšŸπšŠπš— π™Όπš’πš—πšπšžπšœ πš πš˜πš—πšŽπš—πš πš’πš— π™³πšŽπš•πšπš. π™³πšŽπš•πšπšπšœπšŽ πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ πš‹πš•πš˜πšπšπšŽπš›. πš†πšŽπš›πš”πšŽπš—πš πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πšπ™Ύπ™².

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *