Dreumes activiteiten in Delft
Blogs Delft

Dreumes activiteiten in Delft

Heb jij een dreumes in het centrum van Delft?

Hieronder geef ik vijf inspirerende plekken weer in Delft waar je naartoe kan gaan met je dreumes. Samen met Mingus, mijn 15 maanden ‘ baby’ ga ik vaak op avontuur. Hieronder kun je mijn favoriete dreumes plekken vinden in het centrum van Delft.

Aciviteit in Delft met je dreumes

Ik zoek vaak plekken waar ik en Mingus het fijn hebben. Een gelukkige en ontspannen mama maakt dat je dreumes ook lekker in zijn vel zit. Mingus voelt zich snel ergens op zijn plek. Dit ligt niet alleen aan hem maar ook aan de omgeving. Hieronder heb ik mijn inspirerende hotspots uitgelegd. Op volgorde van favoriet.

Dreumes activiteit in Delft

DOK Delft

Dreumes activiteit in Delft centrum

Wanneer het vies weer is en ik op pad wil met Mingus ga ik naar Dok Delft. Wie kent het niet? De bibliotheek van Delft is een fijne en rustige plek waar je dreumes kan ontdekken. Je kunt er heerlijk samen boekjes lezen, kruipen of wandelen door het gebouw. Op de eerste verdieping hebben ze een toffe kinderafdeling. Naast koffie drinken kun je er ook andere mensen ontmoeten. Zo kom je nog is in contact met een andere mama die bijvoorbeeld nog niet voldoende de Nederlandse taal spreekt. Juist is het leuk om dan het gesprek aan te gaan. Wie weet ontmoet je wel je een nieuwe vriendin. Hoewel Dok Delft naast bibliotheek ook een ontmoetingsplek is kun je er veel verschillende cursussen volgen. De cursussen moet ik nog gaan ontdekken.

Ezzy Family

Delft yoga

Ezzy Family is een Yoga studio wat zich bevindt na de trambrug. Echter is dit geen gratis activiteit maar wel twee vliegen in een klap. Terwijl de mama’s rustgevende en actieve yoga houdingen aannemen spelen de kindjes met elkaar of eten een appeltje. Het effect van de yoga is duidelijk zichtbaar naar de kinderen.

Het is bijzonder om te merken hoe de kinderen op de yoga ruimte en yoga poses reageren. De eerste keer ging Mingus bij de poses Upward Facing Dog (zie foto) nog niet op mijn rug zitten. Oefening baart kunst. Wanneer ik nu thuis op de grond lig en de yoga poses Upward Facing Dog aanneem gaat hij op mijn rug zitten. Het is super knus en fijn om samen een activiteit te doen met je dreumes. Fysiek contact en ontspanning zijn zeer aanwezig. Heb je er al zin in?

Delft yoga

Stadsboerderij Buyten Delft

Als kippenliefhebber ga ik graag naar de kinderboerderij. Grapje, ik heb een kippenfobie. Bij Stadsboerderij Buyten Delft loopt er altijd een kip rond die ik kan ontwijken. Naast kippen heeft de stadsboerderij ook lieve geitjes, mega varkens en knuffelige cavia’s. Na het aaien van de diertjes kun je met je dreumes lekker smikkelen bij het huiskamer restaurantje. Enerzijds is het een leuke kinderboerderij maar ook een toffe buitenplek waar je dreumes kan fietsen of op karretjes kan zitten. Het is geheel gratis!

Kobus Kuch Zandbak

Bij mijn oude werk is het knus voor de kindjes. De twee bazinnen hebben zelf kinderen en dat merk je ook. Bammetje pindakaas of een bammetje hagelslag het kan er allemaal. Bovendien kun je er natuurlijk als mama heerlijk kopje koffie met huisgemaakte appeltaart maken. Kortom aan het eten ligt het daar niet. Wanneer jij van je koffie geniet kan je kleine dreumes buiten in de zandbak zitten. Vaak zijn er veel meer kindjes dus je dreumes kan ‘samen’ spelen met andere spruitjes.

Delft centrum dreumes activiteiten

Heb ik iets gemist? Vertel mij dan hieronder welke activiteiten nog meer leuk zijn met je dreumes?

Wil je nog meer leuke tips weten over Delft, dan verwijs ik je naar mijn andere blog over mijn favoriete kinderwinkels in Delft.

Nienke Selbeck

π™½πš’πšŽπš—πš”πšŽ (𝟹3) πš–πš˜πšŽπšπšŽπš› πšŸπšŠπš— π™Όπš’πš—πšπšžπšœ πš πš˜πš—πšŽπš—πš πš’πš— π™³πšŽπš•πšπš. π™³πšŽπš•πšπšπšœπšŽ πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ πš‹πš•πš˜πšπšπšŽπš›. πš†πšŽπš›πš”πšŽπš—πš πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πšπ™Ύπ™².

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *