BBB Health Boutique
Blogs Persoonlijk

BBB Health Boutique

Energie ‘ Heb je dat als mama of papa?’

Energie? Heb je dat als mama of papa? De afgelopen maand heeft mijn lijf gefunctioneerd maar mijn hoofd lag soms nog in bed. Mingus had zijn eerste verkoudheid en virus te pakken van de kinderopvang. BBB Health Boutique hielp mij hierbij.
#TeamNoSleep #KipZonderKopWerken

Ouderschap Delft
zware werkdag

Ik wist niet dat je als mens nog kon functioneren met zo weinig slaap als in de afgelopen twee weken. Het effect van te weinig slaap was dat ik vergeetachtig werd, prikkelbaar, kribbig en niet gefocust.

Ook heeft het effect op je huid en je uitstraling. Mijn wallen hingen op mijn knieΓ«n en mijn huid was grauw. Door de vermoeidheid lag het afzeggen van afspraken op de loer. Ik ben twee keer niet gaan sporten. Herkenbaar?

Als ik erop terug kijk dan ben ik trots op Gerrit en mij. We waren een team en zorgden voor elkaar. Gerrit is de rust zelven in de nacht. Ik kan eerlijk gezegd nogal geΓ―rriteerd reageren. Soms wil je gewoon slapen! Het negatieve stemmetje komt dan snel om de hoek kijken.

Slapeloze nachten en werken is geen combinatie.  Irritatie en weinig focus waren expliciet aanwezig. Positief blijven was voor mij lastig. De opmerkingen over mijn lijf hielpen ook niet mee. Ben je zwanger van de tweede? Elke week hoor ik wel iets over mijn buik. Ik dacht dat je alleen tijdens je zwangerschap een post-it op je hoofd had geplakt: ‘Je mag alles zeggen?’  Met het effect dat je onzeker wordt en urenlang voor de kast staat om te kijken wat je aan moet.

Sporten bij BBB Health Boutique hielp mij!

Ik heb ervaren dat tijdens de zware momenten van het ouderschap het belangrijk is om toch naar leuke afspraken te gaan. Mits je niet bij elke afspraak bijna in slaap valt. Door even uit de situatie te stappen en iets positiefs te doen krijg je een kleine boost.

BBB Health Boutique

Na het sporten bij BBB Health Boutique krijg ik een energy boost, ook na een slechte nacht. Door het sporten ontspan ik en maak je fijne stofjes aan in je hersenen. Na een avondje met de kookclub vrouwen kan ik weer tegen de schoolprikkels. Anderhalf uur haken is voor mij een soort meditatie. Toer 1,2,3 en je hoofd is leeg van gedachtes!


Liefs,

Het ouderschap heeft energy boosts nodig! Geeft een persoon of een activiteit jou geen energie? Kap ermee! Doe vooral dingen waar je blij van wordt. Volg je hart en je energie gaat stromen!

Miss Bijnini

Wil je meer weten over BBB Health Boutique.

Of bekijken de onderstaande video wat BBB Health Boutique inhoudt.

Nienke Selbeck

π™½πš’πšŽπš—πš”πšŽ (𝟹3) πš–πš˜πšŽπšπšŽπš› πšŸπšŠπš— π™Όπš’πš—πšπšžπšœ πš πš˜πš—πšŽπš—πš πš’πš— π™³πšŽπš•πšπš. π™³πšŽπš•πšπšπšœπšŽ πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ πš‹πš•πš˜πšπšπšŽπš›. πš†πšŽπš›πš”πšŽπš—πš πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πšπ™Ύπ™².

2 Reacties

  1. Mooi geschreven Nienke. De wallen zijn bij ons helaas nog niet weggetrokken en hebben plaats gemaakt van rimpels. Wat doe je als je zoon van 16 aangeeft dat hij een keer wil blowen omdat hij nieuwsgierig is? En hij vraagt het ook nog netjes.

    1. Jeetje! Dat duur bij mij nog eventjes!
      Ik zou het niet weten. Misschien vragen waarom hij nieuwsgierig is?
      Wel mooi dat open is en niet achter je rug om doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *