Festival tips in Nederland
Blogs Persoonlijk

Festival tips in Nederland

Festival tips in Nederland

Als je mij kent dan weet je dat ik al bijna negenjaar samen met Gerrit ben. Gerrit is een echte festivalganger. Hij gaat als sinds zijn 16de festivals in Nederland naar zoals; Lowlands, Beste Kept Secret , Down the Rabbit hole etc. Dit werd mijn eerste Festival. Na deze ervaring kun je mijn festival tips in Nederland lezen.

Hoelahoep en Glitters en Festival tips

festival in nederland

Tijdens een etentje bij het Postkantoor aan de ronde tafel in Delft na een aantal overheerlijke biertjes en wijntjes kwam de vraag: ‘ Wie gaat ermee naar Down the Rabbit Hole?‘ Ik ga kaarten halen riep er iemand! De hele tafel ging rond en iedereen zei gelijk volmondig JA!♥

Nadat iedereen ja had gezegd zag ik alle ogen mijn richting opgaan.
Na wat heftige innerlijke strijd wegens gedachtes over vieze toiletten, tentje slapen, niet douchen, weinig slaap, einde schooljaar dacht ik: YOLO, waarom ook niet! Daarbij heb ik wel aangegeven graag tips te willen ontvangen over hoe je een festival overleefd!

Festival tips in Nederland

Mijn ervaring op Down the Rabbit Hole kan ik omschrijven als een inspirerende en blije ervaring.

Toen ik aankwam op de camping had ik nog nooit zoveel tentjes op een hoop gezien. Het bijzonder vond ik dat al die tentjes een soort eigen territorium hadden gebouwd. Zo hadden wij dat gedaan met een partytent, flamingo, vlaggetjes, stoeltjes en nog een leuke opblaasbare dino.  De buurman had dit weer gedaan met zijn pannetjes, potjes en natuurlijk de partytent. Echt een MustHave voor een festival heb ik gemerkt. Zo zie je maar dat de mens niet ver van de dieren afstamt met het afbakenen van territorium gebied.

Om alles per dag te beschrijven wat ik gedaan heb vind ik een beetje suf. Kortom hieronder heb ik kort en krachtig weergegeven wat ik allemaal heb gedaan.

Wat heb ik allemaal gedaan; 
☆dansen ☆drinken ☆wandelen ☆hoelahoepen ☆muziek bekeken ☆glitters ☆hangen ☆eten ☆observeren ☆jenever ☆cola ☆water ☆douche (1X) ☆luisteren ☆kletsen ☆lachen ☆slapen ☆stinken ☆ervaren ☆theater ☆hakken ☆Jungle by nights ☆ Roosvelt ☆Soulwax ☆schudden met je billen ☆Milky Chance ☆gek doen ☆shoppen ☆genoten ☆blij zijn ☆dankbaar zijn ☆inspiratie op gedaan.

Mijn festival ervaring

Ik raad jullie allemaal aan om over die vieze wc gedachtes heen te stappen en in de rij te gaan staan voor de douches, het eten en drinken. Het is een heerlijk gevoel om op een festivalterrein te staan met 30.000 mensen  die blij zijn, genieten en creatief bezig zijn. Het decor van Down The Rabbit Hole zag er prachtig uit waardoor je het gevoel hebt dat je even in een andere wereld stapt.

Om jullie nog meer over te halen heb ik hieronder in samenwerking met mijn lieve vrienden een aantal festival tips voor een Nederlands Festival op een rijtje gezet. Have fun!

Tips
☆Billendoekjes ☆Gezicht reinigingsdoekjes ☆Genoeg eten ( ontbijt) ☆Alcohol ☆Poncho ☆Oordopjes ☆Listerine: voor de frisse mond en keelpijn van al het schreeuwen ☆Fijn bedje ☆Goede tent ☆Party Tent ☆Herkenbare dingen voor aan de partytent zodat je tent nog kan vinden ☆Trainingsbroek ☆Trui ☆Sjaal (grote) lekker als het koud is, maar ook op op te relaxen ☆Niet teveel outfits, want dat wordt sjouwen ☆Goede tent ☆Twee paar schoenen, slippers ☆Laagjes aandoen is echt de TIP ☆Leuk tasje (niet te groot) ☆Kauwgom ☆Fles water, zodat je in de avond bij je tent je tanden kan poetsen ☆ Herkenbare outfit ☆schaamte thuis laten ☆zonnebril

Ben je overtuigd door de tips voor aankomend jaar voor een festival in Nederland. Of wil je juist rust, natuur en groen. Neem dan een kijkje in mijn blog over het logeren in een pipowagen.

Liefs,

Miss Bijnini☆

P.S Down The Rabbit Hole 2018 Here I Come

 

Nienke Selbeck

𝙽𝚒𝚎𝚗𝚔𝚎 (𝟹3) 𝚖𝚘𝚎𝚍𝚎𝚛 𝚟𝚊𝚗 𝙼𝚒𝚗𝚐𝚞𝚜 𝚠𝚘𝚗𝚎𝚗𝚍 𝚒𝚗 𝙳𝚎𝚕𝚏𝚝. 𝙳𝚎𝚕𝚏𝚝𝚜𝚎 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚜𝚝𝚢𝚕𝚎 𝚋𝚕𝚘𝚐𝚐𝚎𝚛. 𝚆𝚎𝚛𝚔𝚎𝚗𝚍 𝚘𝚙 𝚎𝚎𝚗 𝚁𝙾𝙲.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *