got bag review

Met trots kan ik zeggen dat ik een toffe samenwerking heb gehad met Got Bag. Ik maakte een video unboxing over de Roll Top Got Bag tas. Het toffe van dit merk is dat de stof voor een deel bestaat uit oceaanplastic. Enerzijds heeft de tas een prachtig Design. Anderzijds heeft het ook een maatschappelijke functie. Mooi merk waar ik trots op ben! Duurzaamheid in deze tijd is belangrijk. De snelle fashion van de consumenten slaan door. Op persoonlijk gebied ben ik gek op fashion en style! Tegenwoordig wil ik meer kledingstukken of accessoires dat op langere termijn ook nog prachtig is. Langer plezier en duurzamer!

GOT BAG REVIEW

High lights van de Got Bag Tas

  • Duurzaam
  • Design is top
  • Handzaam
  • Laptop sleeve erin (kan eruit halen)
  • Kleur is stoer
  • Waterdicht
  • Steunt maatschappelijk doel
  • Zit mega lekker
  • Genoeg ruimte

review Got bag video

Published by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *