Lichtjesavond in Delft deel 4
Blogs Delft

Lichtjesavond in Delft deel 4

Mijn route door lichtjesavond

In mijn blog zal ik jullie meenemen langs mijn route door het centrum van Delft.Β Aanstaande dinsdag loop ik mijn straat uit en stort mij gelijk in het Lichtjesavond gedruis. Lichtjes langs de Sloot wordt op de Buitenwatersloot georganiseerd. Er staan verschillende kraampjes met handgemaakte spullen. Heerlijk even snuffelen tussen de spulletjes.

Tijdens Lichtjesavond heeft voor iedereen wat. Laat je verrassen door de magie van Lichtjesavond. Zin in eten, dansen, kerkje of shoppen? Het is er allemaal.Β 

De kerstboom op lichtjesavond

De start begint dit jaar bij de kerstboom op de markt. Mijn plan is om zo dicht mogelijk bij het aansteken van de kerstboom te staan. Advies: vertrek op tijd van huis of werk. De kerstboom aansteken is echt een traditie op Lichtjesavond.

Nadat de kerstboom glinstert op de markt, zoek ik mijn vriend op in de menigte. De verschillende kraampjes trekken mijn aandacht. De Beestenmarkt is ons volgende punt. Onderweg nog even een foto maken bij Groene Vingers. Ze schijnen dit jaar een Photobooth te hebben. Super als Instagramverslaafde.In de tussentijd wagen we een dansje op de kerstmuziek van het kerststalletje bij de Beierd. Hopelijk staan ze er dit jaar Β weer.

Lichtjesavond delft
Lichtjesavond

Aan het einde van Lichtjesavond stranden wij elk jaar op het pleintje met de Franse sfeer. Op het Doelenplein krijg ik een extra Lichtjesavond gevoel. De vuurkorven staan heerlijk te branden, idyllische kraampjes en allerlei lekkernijen. Vorige jaar waren er zelfs roofvogels te bewonderen. Dit jaar laat ik mij weer verrassen.

Blogs over Lichtjesavond Delft

Ik heb hiervoor drie blogs geschreven over deze speciale avond in Delft. Lichtjesavond in Delft deel 4 is aan de beurt. Na een heerlijk weekend met Sinterklaas, sporten, relaxen en schoonmaken, verheug ik mij op dinsdag. Dit jaar heeft de organisatie een routekaartje gemaakt omdat het eenrichtingsverkeer is. Vorig jaar was je op sommige plekken een sardientje in een blik.Β Β Weet jij al welke route je gaat nemen?Β 

Tot 12 december!

Liefs, Miss Bijnini

Afgelopen periode heb ik vier blogs geschreven over het evenement. Of wil je meer lezen wat er te doen is in Delft. Ga dan naar de websites van Uitgaan in Delft. Daar vindt je allerlei evenement in Delft. Of bekijk de Facebook pagina van Donkeren Dagen in Delft.

Vergeet niet op Instagram de hashtag missbijninilichtjesavond2017 te gebruiken. Wie weet sta jij in mijn laatste blog.

Nienke Selbeck

π™½πš’πšŽπš—πš”πšŽ (𝟹3) πš–πš˜πšŽπšπšŽπš› πšŸπšŠπš— π™Όπš’πš—πšπšžπšœ πš πš˜πš—πšŽπš—πš πš’πš— π™³πšŽπš•πšπš. π™³πšŽπš•πšπšπšœπšŽ πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ πš‹πš•πš˜πšπšπšŽπš›. πš†πšŽπš›πš”πšŽπš—πš πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πšπ™Ύπ™².

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *