Blogs Delft Persoonlijk

Lifecoach ervaring in Delft

Ben je opzoek naar een Lifecoach in Delft?Β 

Lees hier mijn ervaring met Lifecoach in Delft bij PUUR Bieslandcoaching.

Β 
Anderhalf jaar geleden was ik zoekende als mens. Nadat ik thuiskwam te zitten doordat ik overwerkt was wilde ik in eerste instantie geen hulp. Gaandeweg in het proces stond ik open voor hulp. Maar wat voor hulp? Waar? Wie? Welke methodiek? Daarnaast had ik totaal geen zin in een ‘psycholoog’ waarbij ik het gevoel had dat ik alleen maar een beetje moest kletsen over het verleden. Ik wilde iets anders. Meer met de natuur en wandelen. Immers had ik ontdekt dat de natuur mij een enorme energieboost gaf! Alles bij elkaar gaf het mij moed om te gaan zoeken. Mijn zoekwoord op google was natuurcoach in Delft. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij PUUR Biesland Coaching!

Ben jij ook opzoek? Lees dan hier mijn ervaring bij Lifecoach Marissa van PUUR Bieslandcoaching.

Door mijn ervaring bij PUUR Bieslandcoaching heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en mijn grenzen ontdekt.

Lifecoach PUUR Biesland in Delft

De natuur kan een extra factor zijn bij gesprekken. Je kunt je Bij PUUR Biesland coaching voor verschillende trajecten aanmelden. Ik heb acht coach sessies gevolgd. Dat betekent niet dat je gaat zitten en kletsen. Integendeel! Soms start je met een meditatie, een oefening of Marissa zegt: ‘Trek gemakkelijke schoenen aan wij gaan wandelen.’ Of je speelde een kaartenspel over je kernkwaliteiten. Bij kaartspellen denk je misschien wat suf? Integendeel! Doordat Lifecoach Marissa de juiste vragen stelt kom je een laagje dieper in de kern van je gedachtes. Uiteraard is de match tussen jou en de coach belangrijk!

Door mijn ervaring met Lifecoach Marissa in Delft heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en kan ik beter mijn grenzen aanvoelen en ernaar handelen. De coaching vindt plaats in een sfeervolle praktijkruimte met een heerlijke kachel, roze stoelen, plantjes en rustige omgeving. Ook Marissa haar lieve hond Beer is soms aanwezig! De sfeer van de praktijkruimte en de warmte van Marissa geeft je snel een welkom gevoel. Tijdens mijn eerste Lifecoach ervaring kon ik mij kwetsbaar opstellen en voelde ik dat er geluisterd werd. Kortom een hele prettige ervaring. Een kado voor jezelf!

Aan het einde van het traject ging ik een avontuur aan genaamd Breathwork oftewel ademsessie


ademsessie

Coach ervaring in de natuur in Delft.

Toen Marissa mij vroeg voor een Breathwork sessie moest ik eerst even nadenken. Desalniettemin was ik wel nieuwsgierig. Als tip kreeg ik mee 2 uur van te voren niets te eten. En ik moest een laken meenemen.

Wat houdt Breathwork in?

Het is een spirituele schoonmaak. Door op een bepaalde manier adem te halen kun je vastzittende emoties en patronen weghalen. Je creΓ«ert letterlijk meer lucht in je lichaam. Emoties gaan weg en maken ruimte voor positiviteit en gevoelens die maken wie jij bent. Tijdens een ademsessie pel je letterlijk alle laagjes uit tot dat je bij de kern komt.

Deze sessie heb ik als zeer pittig ervaren. In het begin kreeg ik gelijk veel lichamelijke reactie vanuit mijn buik met het gevolg dat Marissa toch echt even de emmer erbij moest halen. Na de ademsessie was ik op, leeg en moe. Intense moeheid overheerste. Nadat ik een dag was opgeknapt voelde ik meer ruimte ook was er meer focus. Marissa gaf zelfs aan dat de blik in mijn ogen zachter was geworden. Deze sessie kun je moeilijk vastleggen in woorden maar moet je vooral beleven. Marissa helpt je erdoor heen en steunt je enorm. Doordat je jezelf kunt zijn bij Marissa kun je je volledig geven tijdens de sessie.

Doordat ik een eerdere ademsessie had meegemaakt voelde de tweede sessie spannend! Hierdoor vond ik het moeilijk om mij open te stellen. Ondanks mijn blokkade tijdens deze sessie kreeg ik iets heel moois terug! Dat houd ik even tussen mij en het moment! Ik kan het aanraden, je krijgt inzicht en voelt meer je eigen essentie van het zijn in deze wereld.

Ben je opzoek naar coaching in delft?

Β 

PUUR Biesland

Ben jij na deze blog nieuwsgierig voor coaching bij PUUR Biesland. Meld je aan via de website. De trajecten zijn al volgeboekt. Heb je interesse schroom niet om contact te maken met Marissa. De volgende trajecten beginnen weer vanaf februari 2022. Heb je interesse meld je dan sowieso aan voor 2022.

Lifecoach in Delft

Kortom, door coaching te volgen bij PUUR Biesland heb ik geleerd dat natuur, openheid en nieuwe dingen uitproberen je leven kan verrijken. Ben je opzoek naar een Lifecoach ervaring in Delft? Wil je groeien op persoonlijk gebied? Ga aan de slag bij PUUR Biesland in Delft!

Nienke Selbeck

π™½πš’πšŽπš—πš”πšŽ (𝟹3) πš–πš˜πšŽπšπšŽπš› πšŸπšŠπš— π™Όπš’πš—πšπšžπšœ πš πš˜πš—πšŽπš—πš πš’πš— π™³πšŽπš•πšπš. π™³πšŽπš•πšπšπšœπšŽ πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ πš‹πš•πš˜πšπšπšŽπš›. πš†πšŽπš›πš”πšŽπš—πš πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πšπ™Ύπ™².

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *