Miss bijnini

Hey! Ik ben Nienke Selbeck, 33 jaar en ik woon vlakbij het centrum van Delft. In ons Delftse huisje woon ik samen met mijn liefde Gerrit en mijn zoon Mingus plus twee katten genaamd Illy en Olivier. Op mijn lifestyleblog Delft vind je tips over het centrum van Delft, persoonlijke ervaringen op het gebied van het moederschap. Daarbij werk ik als pedagogiek docent bij een ROC. Ook mijn onderwijservaringen deel ik op mijn lifestyleblog. Laat je inspireren.

Miss Bijnini

Ik ben docent Pedagogiek op een mbo. Ik ben positief, creatief, doorzetter en af en toe een controle freak!

24 mei 2018 ben ik mama geworden van Mingus.

In de zomer van 2016  ben ik op reis geweest naar de Spaanse Pyreneeën. Ik heb daar een week paardgereden door de bergen. Op deze reis heb ik ervaren hoe het is om de controle los te laten en te vertrouwen op je eigen kracht. Dit heeft ertoe geleid dat mijn zelfvertrouwen en mijn lef is gegroeid. Na deze reis ben ik mijn lifestyleblog begonnen over Delft. 

Met Bijnini wil ik vrouwen inspireren tot positiviteit en enthousiasme. Anderzijds maak ik kwetsbare onderwerpen bespreek. Ik heb een passie voor mijn stad Delft! 

 

Op mijn blog vind je veel tips over verschillende locale ondernemers in Delft en het moederschap. Door mijn enthousiasme en positiviteit hoop ik anderen te inspireren voor mijn stadje Delft. 

Ik schrijf vanuit mijn hart en naar mijn eigen waarheid. 

Cream and Pink Wellness and Self-care Pinterest Video Pin-4

Hieronder nog een aantal kleine weetjes over mij:

– Mamavanmingus

– Gerrit

– Hashtag I like (#mamavanmingus #delftsemama #delftsecitygirl #missbijnini)

– Creatief met de haaknaald

– Instagram verslaafd als Miss Bijnini

–  Delftsecitygirl

– 15-12-1987

–  2 zussen Pien & Hesther 

–  Hockeymeisje sinds mijn zesde 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *