Mijn leukste kinderwinkels in Delft
Blogs Delft

Mijn leukste kinderwinkels in Delft

Voordat Mingus er was had ik geen oog voor kinderwinkels. Sinds september 2017 ben ik op een andere manier gaan kijken naar winkels in Delft.Β  Je moet niet naar Delft gaan om mega inkopen te doen voor je kleine spruit. Althans er zijn steeds meer winkels voor kinderen. Er zijn wel een paar winkels die je niet moet missen! Kleding, houtenspeelgoed, leuke cadeautjes. Mijn leukste kinderwinkels in Delft vindt je hier.

De leukste kinderwinkels in Delft

Poppedijn

Delft kinderwinkel

In de wijk westenkwartier maar 3 minuten lopen vanaf het station kom je Poppedijn tegen. Niet richting de stad maar een klein stukje aan het randje en je bent er. Je zult er geen spijt van krijgen. De deur uit te lopen zonder iets te kopen is lastig. De vorige eigenaren zaten er jaren. Nu is het overgenomen door een leuke vlotte dame die veel weet van antroposofisch speelgoed. Weet je even niet wat je kunt kopen voor een leeftijd. Vraag het en je wordt super fijn geholpen. Van boekjes tot kleding (wol) het is er. Het houtenspeelgoed is om van te dromen.

Locco Lama

Wat een gekkigheid Locco Lama? Bij de etalage kijken is al een feestje en werkelijk een kunstwerk. Er is dan ook veel bij Locco Lama dat je er hebberig van wordt. Ze hebben er een hele wand aan speelgoed en toffe items voor de kinderkamer. Te gekke pakjes met toffe prints. Zoals een pakje met gebakken eieren erop. Het is niet alleen een kinderwinkel maar ook voor interieur, sieraden, kleding, tassen kun je er terecht.

Paagman

Wie kent boekhandel Huyser niet? Nu gaan ze door als Paagman. Elke Delftenaar zal de boekenwinkel op de hoek in de prachtige choorstraat herkennen. Paagman zit in het oude gedeelte van Delft. Het is geen kinderwinkel want je vindt er ook literatuur voor de grote mensen. De kinderboeken afdeling is uitgebreid dus je kunt op je gemak zoeken. Elke zomervakantie en kinderboeken week kreeg ik van mijn ouders een nieuw boek. De traditie hebben wij voortgezet. Mingus kreeg voor de vakantie een enorm groot boek met allerlei soorten dieren.

De Winkel

Als achttienjarige werkte ik bij De Winkel in Delft. De Winkel is van top tot teen gevuld met spullen. Je kunt er uren in snuffelen en hebbedingen kopen. Voor kindjes hebben ze leuke kleine schoencadeautjes zoals; koffertjes, bekers, diertjes en een muziekdoosje. Wanneer wij samen met Mingus Sinterklaas gaan vieren wordt dit mijn favoriete kinderwinkel om cadeautjes in te slaan

JPH Store DelftΒ 

Duurzaam is hier het woord. Bij JPH store in Delft heb je mooie merken zoals Konges en Name it verkopen ze in de winkel. Naast kinderkleding kan je als dame er ook goed terecht. Houd je van Scandinavisch looks, duurzame kleding dan kan je samen met je kleine spruit goed shoppen.Β 

Wil je niet voor een groot budget shoppen dan zou ik voor de sale dagen gaan! Mooie duurzame kleding voor iets minder geld.Β 

Ik ben gek op leuke kinderwinkels in Delft. Maar ik koop niet altijd veel maar wel duurzame speelgoed en goede kleding. Dan maar iets vaker wassen! En duurzame speelgoed blijft vaak tijdloos en kun je weer doorverkopen.Β 

Delft kinderwinkels

Β 

Naast kinderwinkels in Delft heb je ook fijne kringloopwinkels waar je slag kan slaan voor bijvoorbeeld tweedehands speelgoed of kleding.

Β 

De Hema, H&M en Zeeman hebben wij ook in Delft. Hierboven heb ik juist de kinderwinkels besproken die niet voor de hand liggen. Wat zijn jouw leukste kinderwinkels in Delft?

Liefs,

Miss Bijnini

Nienke Selbeck

π™½πš’πšŽπš—πš”πšŽ (𝟹3) πš–πš˜πšŽπšπšŽπš› πšŸπšŠπš— π™Όπš’πš—πšπšžπšœ πš πš˜πš—πšŽπš—πš πš’πš— π™³πšŽπš•πšπš. π™³πšŽπš•πšπšπšœπšŽ πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ πš‹πš•πš˜πšπšπšŽπš›. πš†πšŽπš›πš”πšŽπš—πš πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πšπ™Ύπ™².

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *