Vijf favoriete koffie tentjes in Delft
Blogs Delft

Vijf favoriete koffie tentjes in Delft

Cappuccino soja, Latte machiatto, Espresso, Koffie verkeerd of zoals mijn tante Han uit Limburg zegt; ‘ gewoon koffie’. In Delft heb je veel lekkere koffie tentjes waarbij je blij wordt als je binnenstapt. De geur, het interieur en de bediening zijn drie elementen die ik als koffie liefhebber belangrijk vind. Ik deel jullie vijf favoriete koffie tentjes in Delft.

Vijf keer koffie plekken in Delft

1. Cartado Cafe Espresso Bar

Vijf favoriete koffie tentjes in Delft

Cartado CafΓ© Espresso Bar staat op mijn nummer een van beste koffie tentjes in Delft. Relaxte muziek, koffie in alle smaakjes, lieve mensen en niet te druk. Door het interieur krijg ik een relaxt gevoel en de akoestiek is prettig. Om te lunchen ook heerlijk. Wanneer ik mijn tas inpak ga ik met een blij, tevreden en ontspannen gevoel weer weg.

2. Kek Delft

Zin in interieur, inspiratie , zoetigheid en koffie met een kletskop erin dan moet je bij Kek Delft zijn. De smoothies zijn ook een aanrader. Ga vroeg op pad om de dag vroeg te starten bij Kek Delft. Deze koffietent is favoriet in Delft. Zorg dat je een outfit in laagjes aan hebt. Het is er binnen best warm door alle koffie damp. Wanneer ik wegga bij Kek Delft heb ik energie en creativiteit voor 10. Plus een goeie Instagram foto voor je feed!

Nog 3x favoriete koffie in Delft

Vijf favoriete koffie tentjes in Delft.

3. Jans Gebak

Vijf favoriete koffie tentjes in Delft.

Mijn kat Illy is vernoemd naar mijn lievelingsmerk koffie. Bij Jans Gebak kun je genieten van een perfecte Illy koffie met een heerlijk bakkers gebakje. Het nogatientje is mijn favoriet. De slagroom en de noga is niet te zoet waardoor je stiekem nog een wilt bestellen.
Vroeger zat er op deze locatie een kleding winkel. Nu koop ik er mijn favoriete gebakje en drink ik een heerlijke illy cappuccino. Als ik hier al mijn spullen heb ingepakt wil ik ook net zo goed kunnen bakken als bij Jans Gebak.

4. Koffie & zo Delft

Koffie&Zo Delft zit op een hoekje als je vanaf het station Delft het centrum in komt lopen. Je ziet het vanzelf want het valt goed op. Als je er naar binnenloopt stroomt de koffiegeur je neus in. Tevens is het interieur vintage en stoer. De eigenaren zijn stoer maar ook mega lief. Wanneer je afrekenend is het een feestje. Niet met een iPad maar gewoon met een ouderwetse kassa dat rinkelt. Bij goeie koffie hoort ook altijd iets zoets. De red velvet is een aanrader! Deze is afkomstig van Rode Rozen en Tortilla. Ook de Instagram van deze koffietent is super leuk! Lieve mannen die een hart hebben voor het vak.

Eventjes tussendoor. Heb je niet alleen zin in koffie maar ook in ontbijt, uitgaan of terrasje?

5. CC Delft ( Coffeecompany Delft)

stad delft

CC zit over heel Nederland. De CC Delft op het hoekje op de markt is een fijne plek. De plek zet je aan tot schrijven, lezen, kletsen en koffie drinken. Doordat er veel mensen aan de slag zijn krijg ik daar altijd een goeie werk vibe te pakken. Een blog schrijven of nakijken kan goed bij CC Delft. Genoeg koffie keuze. Je kunt als het buiten dertig graden is er zitten met een ice koffie. Is het mega koud dat je handen zo wit worden als slagroom? Trakteer jezelf dan op een tonyschocolonely in een beker!

Waren vijf favoriete koffie tentjes in Delft niet genoeg? Heb ik er een overgeslagen? Zet ze hieronder en wie weet ga ik een volgende keer langs jouw koffie tentje?

Liefs,

Miss Bijnini

Nienke Selbeck

π™½πš’πšŽπš—πš”πšŽ (𝟹3) πš–πš˜πšŽπšπšŽπš› πšŸπšŠπš— π™Όπš’πš—πšπšžπšœ πš πš˜πš—πšŽπš—πš πš’πš— π™³πšŽπš•πšπš. π™³πšŽπš•πšπšπšœπšŽ πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ πš‹πš•πš˜πšπšπšŽπš›. πš†πšŽπš›πš”πšŽπš—πš πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πšπ™Ύπ™².

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *