Miss Bijnini 2018

837a70f268bd36cbc7147e1484b0efdf

Eventjes terugblikken op mijn 2017 en vooruitblikken op 2018.  Het is voor mijn gevoel voorbij gevlogen. Voor jullie?

Zo vonden wij ons droomhuis in Delft. We gingen op vakantie naar het tropische Zanzibar. Deden veel met vrienden en familie. Aten ons rond in de leukste lunch tentjes van Delft en omstreken. Ik werd in juli voor het eerst tante van lieve Puck. Naast hockeyen kreeg ik er een haakclubje bij die ik koester. Op het gebied van bloggen heb ik het afgelopen jaar sprongen gemaakt door te schrijven voor de nieuwsbrief op school en Lichtjesavond.

Als kers op de taart kwam ik erachter dat ik zwanger ben van een mini mensje! Onze laatste dagen in dit jaar genieten wij van een citytrip in Berlijn. Wat een ontwikkelingen en rijkdom.

2018 is voor ons gestart met vrienden in Berlijn☆

O&N 2018 begon niet soepel. We waren in Berlijn bij de Brandenburger Tor.  Door de drukte en mijn fobie voor vuurwerk was het geen prettige start van 2018.  Tel daarbij op de zwangerschapshormonen en als eindresultaat heb je een zwangere stresskip! Gelukkig was mijn liefde zorgzaam en geduldig.  Om middennacht in een wegrestaurant kon ik even op adem komen met een orangina en een sappige curry worst.

Bij het zien van het vuurwerk met mijn vingers in mijn oren besefte ik dat 2018 een bijzonder jaar gaat worden. Op dat moment kreeg ik kriebels in mijn buik. Ik word mama en mijn liefde papa. Het wordt een jaar met nieuwe avonturen.

Naast het moederschap ontdekken ga ik aan de slag om bijnini☆ professioneler aan te pakken. Mijn grote zussen leerde mij dat je dromen moet najagen, anders komen ze nooit uit. 

Door doelen voor mezelf op te schrijven kun je meer focussen op het gene wat eruit je hart komt. Je kan gerichter werken aan iets. Schrijven jullie je doelen op?  Het geeft mij zelfvertrouwen en rust om ze op papier te zien staan. Door ze af en toe erbij te pakken weet je waar je naartoe wilt.

Vision Mission Work Business ConceptDOELEN van Miss Bijnini 2018

☆  De controle meer loslaten. Meer meegaan met het moment.
☆  Vertrouwen krijgen in het moederschap.
☆  Gestructureerd bloggen voor Bijnini☆
☆  Foto’s maken met een professionele camera voor mijn blog.
☆  Content planning maken voor Instagram & Bijnini☆
☆  Gezond blijven eten.
☆  Fit worden voor dames 5.
☆  Dromen najagen en daarop vertrouwen.
☆  Meer tijd vrijmaken voor familie.
☆  Creatief bezig zijn.

Ben je geïnspireerd na het lezen van mijn doelen? Hup schrijf ze vanuit je hart op, want dat zijn de beste.

Lieve trouwe lezers.  Ik wens jullie een inspirerend, liefdevol en gezond 2018 toe.

Succes met je doelen voor 2018.

Liefs

Miss Bijnini☆

Published by

Nienke Selbeck

𝙽𝚒𝚎𝚗𝚔𝚎 (𝟹3) 𝚖𝚘𝚎𝚍𝚎𝚛 𝚟𝚊𝚗 𝙼𝚒𝚗𝚐𝚞𝚜 𝚠𝚘𝚗𝚎𝚗𝚍 𝚒𝚗 𝙳𝚎𝚕𝚏𝚝. 𝙳𝚎𝚕𝚏𝚝𝚜𝚎 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚜𝚝𝚢𝚕𝚎 𝚋𝚕𝚘𝚐𝚐𝚎𝚛. 𝚆𝚎𝚛𝚔𝚎𝚗𝚍 𝚘𝚙 𝚎𝚎𝚗 𝚁𝙾𝙲

2 Replies to “Miss Bijnini 2018

  1. Beste Miriam,

   Dankjewel! Ik ben ook erg benieuwd of ik ze allemaal behaald.
   Mijn domeinnaam van bijnini is aangemaakt!

   dankjewel voor je berichtje

   Groetjes,

   Nienke Selbeck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *