Miss Bijnini: Delfste blogger & vlogger

Hey! Ik ben Nienke Selbeck, 34 jaar en ik woon vlakbij het centrum van Delft. In ons Delfste huisje woon ik samen met mijn liefde Gerrit en mijn zoon Mingus plus twee katten genaamd Illy en Olivier.

In de zomer van 2016  ben ik op reis geweest naar de Spaanse Pyreneeën. Ik heb daar een week paardgereden door de bergen. Op deze reis heb ik ervaren hoe het is om de controle los te laten en te vertrouwen op je eigen kracht. Dit heeft ertoe geleid dat mijn zelfvertrouwen en mijn lef is gegroeid. Na deze reis ben ik mijn lifestyleblog begonnen over Delft.  Binnekort ga ik weer op reis naar IJsland. 

Op mijn lifestyleblog vind je tips over verschillende locale ondernemers in Delft en persoonlijke ervaringen op het gebied van ontwikkelen. 

Met Bijnini wil ik vrouwen inspireren tot positiviteit en enthousiasme. Anderzijds maak ik kwetsbare onderwerpen bespreekbaar zodat vrouwen zich kunnen herkennen. Uiteraard heb ik een passie voor mijn stad Delft! 

Ik schrijf vanuit mijn hart en naar mijn eigen waarheid. Laat je inspireren.

Weetjes over mij

  • Geboren op 15-12-1987;
  • 24 mei 2018 ben ik mama geworden van Mingus;
  • Partner van Gerrit;
  • Creatief met de haaknaald;
  • Instagram verslaafd als Miss Bijnini;
  • Delfste city girl;
  • Docent Pedagogiek op een mbo;
  • Hockeymeisje versus paardenmeisje 
  • Positief, creatief, doorzetter en af en toe een controle freak!

DISCLAIMER
Alle content op deze website heb ik zelf gemaakt, tenzij anders wordt weergegeven.