Blog preview
Blogs Paardrijden

Yes geboekt! Paardrijden in IJsland

Yes geboekt! Paardrijden in IJsland. Dromen zijn in mijn gevoel altijd verhalen die in jezelf leven. Dromen maken we van mooi en idyllisch. In ons hoofd gaan deze verhalen een pad op en verbreedde zich of soms glippen de dromen weg. Ik wil er in geloven dat elke droom uit kan komen. Is dat realistisch? Dromen kunnen ook spannend zijn, avontuurlijk of hebben eerst kleine stapjes nodig om uit te komen. Het boeken van een paardrijdtocht in IJsland is niet zomaar gekomen daarvoor zijn stapjes vooraf nodig!

Yes geboekt naar Ijsland paardrijden

Wanneer je droom kan laten uitkomen volg dan je gevoel. Of denk erover na en droom er nog meer over. Alleen al het nadenken of het delen ervan kan je zelfvertrouwen en een doses endorfine verzorgen! Oftewel geluksgoedje! Vanuit deze gedachte en geΓ―nspireerd geraakt door een tof Instagram account boekte ik de reis! Augustus 2022 vertrek ik naar IJsland om zes dagen in de natuur paard te rijden op een IJslander! Vanuit enthousiasme, passie, nieuwsgierigheid, zelfvertrouwen heb ik geboekt! YES geboekt! Paardrijden in IJsland here we gooo….. De weg terug is er niet!!

Paardrijden in IJsland

In mijn gedachte zweef ik al op een prachtig paard met lange manen door de ongerepte natuur van Ijsland. De kou, wind en regen neem ik voor lief. Dat deze droom gevaar kan opleveren besef ik ook. Wanneer je vanuit angst gaat handelen komen je verhalen niet uit. Je ziet alleen de onmogelijkheden inplaats van de kleine stapjes naar je droom. Wat waren mijn stapjes?

Geboekt Ijsland paardrijden

Yes Geboekt!

Mijn mini stap was 1x in de week paardrijden. Niet met in mijn achterhoofd dat ik een toffe reis wilde maken. Maar in mijn hoofd ging het paardrijden weer kriebelen. Een buitenrit op een Ijslander en mijn hart was gesloten. Het ras is zuiver waarin ik een van mijn eigen kernwaarde terug zie zoals betrouwbaarheid en eigenheid. Het paardenras is geen mix omdat eenmaal uit Ijsland ze paarden niet meer terug mogen. Daarnaast is het een ras dat sterk verbonden is met de natuur. Juist veel mensen die een Ijslands paardje in het bezit hebben laten hun paardje vooral op de wei staan. Hun vacht kan tegen de regen en de koud.

Door de passie voor het IJslandse paard ben ik er meer over gaan lezen, video’s bekijken en instagram account opzoeken. Dit zijn dus allerlei stapjes naar het einddoel! ‘ Mijn grootste droom is ooit een eigen Ijslander’ . Paardrijden door Ijsland hoort daar ook bij. Hekluhestar is het begin van een nieuw avontuur!

Geboekt naar IJsland paardrijden

Wil jij je innerlijke verhalen waar maken? Waar krijg je energie van? Zie je niet of het lukt? Begin dan klein en misschien verandert je droom onderweg of blijft hij hetzelfde. Het brengt je kracht, zelfvertrouwen en vooral plezier met zich mee. Augutus 2022 over een jaar is het zover! Het duurt nog lang maar de voorpret, praten, dromen en voorbereiden geeft mij enorm veel innerlijk plezier en trots. Uiteraard zal ik over dit onderwerp tot aan augustus niet uitgeschreven raken! Blijf jullie mijn gedachtes en voorbereiding meenemen. Een keer in de maand! Twaalf IJslandse blogs!

Wat is jou droom? Welke kleine stapjes zie je al?

Liefs

Bijnini

Nienke Selbeck

π™½πš’πšŽπš—πš”πšŽ (𝟹3) πš–πš˜πšŽπšπšŽπš› πšŸπšŠπš— π™Όπš’πš—πšπšžπšœ πš πš˜πš—πšŽπš—πš πš’πš— π™³πšŽπš•πšπš. π™³πšŽπš•πšπšπšœπšŽ πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ πš‹πš•πš˜πšπšπšŽπš›. πš†πšŽπš›πš”πšŽπš—πš πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πšπ™Ύπ™².

1 Reactie

  1. […] Wil je weten waar deze reis naartoe gaat! Lees hier verder…  […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *