Waar koop je planten online?
Blogs Persoonlijk

Waar koop je planten online?

Voordat ik het ga hebben over online planten kopen. Tenzij jij mij al langer volgt dan kun je dit stukje overslaan.
Ben je nieuw op mijn blog? Mijn naam is Nienke oftewel Miss Bijnini. Samen met mijn gezin woon ik in Delft in een klein huis. Helaas hebben wij maar een klein tuintje. Onze plantenverslaving is erop gericht dat we de natuur in huis halen. Als gevolg van deze verslaving hebben wij op elke verdieping een plantje staan. Kortom in de keuken vindt je ook groen! Planten shoppen doen wij het liefst in het centrum van Delft. Mijn ervaring met online planten kopen is nul. Waar koop je planten online? Kan dat? Hoe ervaren jullie dat?
Hoe is jullie ervaring met het online bestellen van planten?

Ben je opzoek naar planten online?

Waar koop je planten online?

Bekijk jij regelmatig mijn Instagram? Op mijn feed vind je naast Delft en mijn gezin ook geregeld natuur en groen terugkomen. Natuur geeft mij rust en energie en inspiratie! In Delft bij een tof koffietentje kan ik juist mijn ideeΓ«n uitwerken.

Gerrit is de echte plantengekkie in huis. De planten krijgen van Gerrit het meeste drinken! Ik vergeet het altijd! Er is nog een reden waarom hij meeste met de planten bezig is. Hij heeft de vaardigheden vanuit huis meegekregen want zijn moeder heeft ook groene vingers! Daarentegen ben ik geen tuinprinses. Vervolgens pronk ik er mee op mijn Instagram. Kortom, goed geregeld!

Planten Rebelz

Aangezien ik en Gerrit echte plantenliefhebbers zijn heb ik een inspirerende samenwerking met Plant Rebelz. In de webshop kun je online planten kopen. Heb jij niet echt groene vingers? Maar wil je meegaan met de planten gekkies van nu? Niet getreurd, bij Plant Rebelz kun je echt je slag slaan. Enerzijds kun je dus mooie groene planten vinden in de webshop anderzijds kun je ook toffe mini-ecosystemen in een prachtige pot kopen. Oftewel een TERRARIUM!

Terrarium maken

Je mini-ecosysteem wordt geleverd in een mooie pot. Echter niet kant & klaar! Daarentegen is dat juist het leuke van een online terrarium kopen bij Plant Rebelz. Dat wil dus zeggen: ‘ Handjes uit de mouwen’ .

In mijn blog kun je zien hoe ik ons eigen mini-ecosysteem heb gemaakt aan de hand van een aantal stappen! Aangezien ik weinig groene vingers heb heeft Gerrit mij geholpen met de stappen en de foto’s.

Planten online kopen met Miss bijnini

Tijdens het maakproces heeft Gerrit foto’s gemaakt. In de fotoreportage zie je stap voor stap hoe ik mijn eigen mini-ecosysteem maak in samenwerking met Plant Rebelz. Ben je niet zo handig? Niet getreurd want er zit een stappenplan bij het pakket.

Hoe maak je eigen terrarium;

Stap 1

YES! Nu kun je de mini-ecosysteem decoreren

Eindresultaat

Conclusie luidt! Koop je toffe planten online bij Plant Rebelz. Ten slotte je hoeft geen groene vingers te hebben want het stappenplan om een eigen terrarium te bouwen is super easy! Mijn ervaring op het gebied van online planten kopen is goed bevallen. Scheelt weer een ritje naar het dichtstbijzijnde tuincentrum. En viezigheid in je auto!

Wil je vanuit je vintage bank decoratie shoppen voor je huis! Wees een Rebel en check de planten bij Plant Rebelz.

Nienke Selbeck

π™½πš’πšŽπš—πš”πšŽ (𝟹3) πš–πš˜πšŽπšπšŽπš› πšŸπšŠπš— π™Όπš’πš—πšπšžπšœ πš πš˜πš—πšŽπš—πš πš’πš— π™³πšŽπš•πšπš. π™³πšŽπš•πšπšπšœπšŽ πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ πš‹πš•πš˜πšπšπšŽπš›. πš†πšŽπš›πš”πšŽπš—πš πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πšπ™Ύπ™².

2 Reacties

 1. Super leuke blog! En ik heb sinds Corona ook n kleine plantenverslaving ontwikkeld haha. Ik heb allemaal β€œkneusjes” in huis gehaald πŸ˜‡
  En zo’n terrarium staat al weken op m’n wensenlijstje! Zodra m’n salaris binnen is ga ik knutselen, nu al zin in!

  1. admin zegt:

   Wat leuk bericht! Heerlijk kan je de kneusjes verzorgen en laten uitbloeien tot Kanjers! hihi
   Het is echt leuk knus gezicht Terrarium. Wij hebben van de overige spulletjes een mini Terrarium gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *