Update Miss Bijnini Juli


Alweer juli? Wat gaat de tijd met een baby snel. Ik merk dat mijn verlof periode voorbij vliegt. Ik moet 28 augustus voor een klas pubers staan. Hoe dan? Dat wordt een uitdaging met alle namen onthouden.Β Laat staan mijn oud studenten? Oeps, hoe heette ze ook alweer?

 

Naast het moederschap heb ik uiteraard ook uitstapjes gemaakt. Lekker tafelen met de meiden van de hockey. Heerlijk dat meiden geklets. De volgende dag manicure en nog even snel een jurkje gescoord voor mijn nichtjes eerste verjaardag! Ladies, ochtend shoppen is echt een aanrader! Heerlijk vroeg in de ochtend bij je favoriete winkel struinen waarbij alles netjes is uitgestald.

Op 3 juli ben ik naar het ziekenhuis geweest voor de nacontrole van de keizersnee. Alles is weer okΓ© en ik mag langzaam weer alles doen. Heel erg fijn. Als je mij een beetje volgt heb je misschien ook ontdekt dat ik graag dingen doe! Het gevolg hiervan is dat ik soms teveel op een dag doe. Hierdoor let ik erop dat ik niet mijn hele agenda heb vol gepland. Ritme dagjes met Mingus zijn ook zo fijn! In het weekend lekker met het gezin, heerlijk! Gezin, hahah ja het staat er echt. Soms nog zo onwerkelijk!

Ook hadden we een aantal eerste uitstapjes met Mingus. Het terras op en voeden op het terras. BBQ bij mijn vader in Rosmalen. Mingus moest even een uurtje rijden! Mingus eerste verjaardagspartijtje van zijn nichtje. Allemaal dolle pret.

Juli is snel voorbij gegaan maar we hebben alleen maar genoten, ontdekt en gedeeld met familie. Een hele fijne maand als ik er zo over schrijf.

Nu alweer augustus. Met ons eerste vakantie in aanzicht! In een huisje in Limburg. Zoveel zin in.Β Daarna zal het onderwijs weer roepen. Ook leuk! Maar anders…

Liefs,

Miss Bijnini

 

 

 

 

 

Published by

Nienke Selbeck

π™½πš’πšŽπš—πš”πšŽ (𝟹3) πš–πš˜πšŽπšπšŽπš› πšŸπšŠπš— π™Όπš’πš—πšπšžπšœ πš πš˜πš—πšŽπš—πš πš’πš— π™³πšŽπš•πšπš. π™³πšŽπš•πšπšπšœπšŽ πš•πš’πšπšŽπšœπšπš’πš•πšŽ πš‹πš•πš˜πšπšπšŽπš›. πš†πšŽπš›πš”πšŽπš—πš πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πšπ™Ύπ™²

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *