Verbinding

 

Ik beweeg mij als miss bijnini, Delftse Citygirl oftewel genaamd Nienke in verschillende netwerken. Een voorbeeld is de kookclub waarin vier verschillende vrouwen in verbindingstaan.

In de voorjaarsvakantie ben ik opstap geweest met deze verschillende vrouwen, maar allen één passie: “Koken en wijn drinken”. Oeps dat zijn er twee!

Wat ik bijzonder vind aan dit gezelschap is dat ieder zichzelf kan zijn. En toch staan we in verbinding met elkaar.

Ik geloof erin wanneer je openstelt en positief in het leven staat je als mens verbonden kan zijn met een ieder. Welke hobby, leeftijd, afkomst of cultuur die gene heeft. 

Naast mijn kookclub heb ik mijn hockeyteam. In mijn hockeyteam zitten 16 individuen en ieder mag zijn eigen ik zijn. Geen kopie van elkaar, omdat we hockeymeisjes zijn maar allen een eigen ik! Wanneer er iemand moet verhuizen of iemand zit niet lekker in zijn vel dan staan wij voor elkaar klaar.

Naast mijn hobby sta ik ook in verbinding met de mensen op mijn werk. Ik word omringd door verschillende mensen vanuit verschillende culturele achtergronden, levensstijlen, opvoedingen, sekse, seksuele voorkeur, kledingstijl, leeftijd en visie.

Als docent probeer ik de verbinding te leggen tussen mijn studenten, medestudenten, collega’s en hun toekomsige netwerk. Door mijn positiveit en open blik probeer ik mensen te inspiren om mij heen.

Ik geloof erin wanneer je open staat en de verbinding aan durf te gaan er ook wegen voor jou open breken.

Ieder mag er zijn en wees open naar elkaar en verbind.

Met deze blog wil ik mensen inspireren door open te staan voor het onbekende. Wij als mensen staan met zijn allen in verbinding op deze aarde ongeacht wie je bent!

Blijf jezelf open stellen en wees lief voor elkaar!

Zoek samen een passie en ga de verbinding aan.

Liefs Bijnini☆

Published by

Nienke Selbeck

𝙽𝚒𝚎𝚗𝚔𝚎 (𝟹3) 𝚖𝚘𝚎𝚍𝚎𝚛 𝚟𝚊𝚗 𝙼𝚒𝚗𝚐𝚞𝚜 𝚠𝚘𝚗𝚎𝚗𝚍 𝚒𝚗 𝙳𝚎𝚕𝚏𝚝. 𝙳𝚎𝚕𝚏𝚝𝚜𝚎 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚜𝚝𝚢𝚕𝚎 𝚋𝚕𝚘𝚐𝚐𝚎𝚛. 𝚆𝚎𝚛𝚔𝚎𝚗𝚍 𝚘𝚙 𝚎𝚎𝚗 𝚁𝙾𝙲

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *